Wednesday, May 12, 2010

δοκιμαστικό

Γειά σας και χαρά σας
αν είδατε το κείμενο που έστειλα μέσω της Ναυσικάς
δοκιμάστε να γράψετε εδώ ένα σχόλιο, έστω και μία λέξη για να δω ότι πετυχαίνει... τούτη είναι δοκιμαστική πτήση
μπορείτε ισως να γίνετε και αναγνώστες του μπλογκ, για να λαβαίνετε ενημερώσεις για νεες αναρτήσεις
λέω να δοκιμάσουμε τούτο για αρχή, για να διευκολύνουμε την επικοινωνία μας
Καλημέρα
μάνια

11 comments:

  1. Καλησπέρα!!!!
    Εμένα μου άρεσε το κείμενο..
    Για το Σάββατο είμαι μέσα, μόνο να πούμε ώρα!
    Απο στομα σε στομα, και mail σε mail θα γίνει καλή δουλεία!
    Ελεάννα.

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα, Μάνια!
    Πολύ ωραία η ιδέα δημιουργίας blogspot παραμυθάδων!
    Καλή αρχή!!!
    Αγγελική

    ReplyDelete
  3. Λοιπόν, το κείμενο με την 5η μου άρεσε. Νωρίτερα έψαχνα να βρω τί μου έφταιγε και δεν έβρισκα. Ίσως αυτό το παραπάνω από 30 αφηγητές να μου φαίνεται λίγο απειλητικό. Και να μου λείπει μία φράση του στυλ: "Παραπάνω από 30 αφηγητές αποφασίσαν να ενώσουν τις φωνές τους και να πούνε παραμύθια που διάλεξαν με αφορμή............" Τα λόγια από την Περσία τα θυμόμουνα πιο πολλά, μάλλον έκανα λάθος.
    Μου αρέσει που είναι δυναμικό και σταράτο.
    Και η φράση για την αφήγηση ότι "καταλαγιάζει τις εντάσεις των συναισθημάτων χωρίς να ναρκώνει τις συνειδήσεις" με ταξίδεψε και ήταν ακριβώς η απάντηση που είχα ανάγκη εγώ μέσα μου. Όταν είπα την ιδέα σε έναν καλό φίλο, με ρώτησε με αγωνία "χωρίς ωραιοποίηση της κατάστασης όμως, ε;" του εξήγησα ότι καμία σχέση, απλά μία μετάδοση λίγης γλύκας που λείπει. Αλλά αυτή η φράση του κειμένου τα λέει όλα και δεν αφήνει κανένα κενό.
    Φλυαρώ,ε; Αυτά.
    Καληνύχτα!

    ReplyDelete
  4. μουαρέσει,Ναυσικά, η επισήμανση, το κρατάμε..θα το βάλω και στο facebook
    λέω να το κοιτάξω άλλη μία και να το στείλω και στο Γιώργο

    ReplyDelete
  5. Γεια σας και από μένα! Μια χαρά μου φάνηκε το κείμενο. Επίσης, έχω βρει 5-6 σχετικά παραμύθια, εγώ ίσως αφηγηθώ το ένα, αν κάποιος δεν βρίσκει μπορώ να του τα προωθήσω. Περιμένω να μάθω την ώρα της πρόβας. Πολλά φιλιά σε όλους.
    Μαρία Βραχιονίδου

    ReplyDelete
  6. γεια σας, γνωστοί άγνωστοι, της ίδιας φυλής. Όλα ωραία, συμφωνώ στο ΟΧΙ στο φτιαχτό και δήθεν, ΝΑΙ στο απλό και αυθόρμητο. Σ' ευχαριστώ Μάνια, με τιμά η πρόσκλησή σου. Θα επανέλθω, Σοφία Π.Β.

    ReplyDelete
  7. Ηλίας ΓιαννικόπουλοςMay 14, 2010 at 3:14 AM

    Καλημέρα Μάνια
    Το κείμενο μου άρεσε και συμφωνώ κι εγώ να κρατήσουμε την επισήμανση της Ναυσικάς. Μάλλον δεν θα είμαι στην πρόβα έχω όμως μια ιστορία να διηγηθώ. Θα το διαδώσω σε φίλους και γνωστούς.

    Ηλίας

    ReplyDelete
  8. Γι' αύριο μου είναι αδύνατο να έρθω στην πρόβα. Θα υπάρξει κι άλλη πρόβα, ώστε να μπορέσω να έρθω κι εγώ; Δεν ξέρω αν και οι υπόλοιποι που θέλουν να αφηγηθούν, έχουν κάποιο πρόβλημα με τις συναντήσεις ή τις ώρες, για να ξαναβρισκόμασταν.

    Γράψε μου σχετικά,
    Καλή συνέχεια - Σοφία Π.Β.

    ReplyDelete
  9. Μαρία ΒραχιονίδουMay 25, 2010 at 12:25 AM

    Γεια σας παιδιά!
    Μόλις σκέφτηκα ένα οιονεί πρόβλημα! Στις 29 Μαΐου το βράδυ, έχει τον τελικό της Eurovision... Λέτε να μην έχει ψυχή και να τα λέμε μεταξύ μας τα παραμύθια; Όχι ότι κι έτσι με χαλάει, αλλά λέμε...!

    ReplyDelete
  10. Μαρία τα παραμύθια δε χαμπαριάζουν! η αλήθεια είναι ότι τέτοια εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν έχω ξαναδεί, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που δεν τους ξέρω. πιστεύω πως θα έχει κόσμο

    ReplyDelete
  11. Καλησπέρα. Γράψε μας νέα σχετικά με τον Παραμυθώνιο. Πώς πήγαν τα πράγματα; Ήρθε κόσμος; Αντιδράσεις; Συμπεριφορές; Υπόσχεση για το μέλλον; Σοφία Π.Β.

    ReplyDelete